+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

Az egészségügyi és szépségiparban nemrégiben bevezetett újdonsága a MONOSCULPT eljárás nevet kapta

Ez a forradalmi testformáló megoldás, amely az egész zsírréteget kezeli, lehetővé teszi a test finomhangolását és formázását a makacs zsírrétegek kezelésére

A MonoSculpt 20-25 perces, fájdalom és lábadozási idő nélküli kezeléssel teszi lehetővé ideális testünk elérését.

A MONOSCULPT ELJÁRÁS: MI AZ, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

A MONOSCULPT ELJÁRÁS: MI AZ, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

A MONOSCULPT eljárás egy erős, nem invazív monopoláris rádiófrekvenciás platform, amely folyamatos azonnali hőmérséklet-kontrollal éri el a klinikailag igazolt eredményeket.

A MonoSculpt az egész zsírréteget kezeli 1,5cm mélyen, és a 24%-os zsírszövet csökkenését teszi lehetővé 1-5 kezeléssel a leggyorsabban, a maximális biztonság érdekében.

A MonoSculpt az alakformáló eljárások között is egyedülálló, mivel egyszerre kezeli a nem kívánt zsírt és a laza bőrt.

A MONOSCULPT mögött álló technológia és koncepció a zsírszövet szelektív célzására összpontosít, mint minden alakformáló kezelés esetén.

A MONOSCULPT alapvető eleme az inverz hőmérséklet gradiens, amely azt jelenti, hogy minél vastagabb a zsírszövet és minél mélyebben vagyunk, annál nagyobb az elért hőmérséklet. A bőrfelszín érintetlen marad.

A MONOSCULPT ZSÍRSEJTEK ELTÁVOLÍTÁSA DEBRECENBEN

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja a zsírsejtek végleges eltávolítására. A kiválasztott kezelési területre egy kezelőfejet rögzítenek, amely fokozatosan melegszik fel ciklusokban.

A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik, egyenletesen melegítve a teljes zsírréteget, miközben fenntartja a kellemes bőrhőmérsékletet.

Az energiaszállítás automatikusan úgy van beállítva, hogy elérje és fenntartsa a 45°C feletti terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A zsírsejtek felmelegítésével a MonoSculpt apoptózist, azaz programozott sejthalált vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 hét alatt természetes úton ürülnek ki a testen keresztül.

BŐR LAZASÁGA KEZELÉSE DEBRECENBEN

A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy ösztönzi a szervezet természetes regeneráló képességét, hogy fokozza a bőrtámogató fehérjék termelését. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben alkalmazták bőrfeszesítési eszközként.

KEZELHETŐ TERÜLETEK

A MonoSculpttal számos terület kezelhető a testen, így a legnagyobb szükség esetén pontosan ott kezelhető a makacs zsír. Az alábbiakban felsoroljuk a kezelhető területeket:

-Felső és alsó has-Csípő, oldalak-Térd körüli zsírpárnák-Felkar-Belső és külső combok-Fenék-Az áll alatt (szubmentális zsír)-Az állkapocs alatt (submandibularis zsír)

Hat darab MonoSculpt kezelőfejet lehet egyszerre felvinni egy kezelt területre, például a hasra és az oldalakra, 20-25 perces kezelés alatt. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.

A MONOSCULPT KEZELÉS MENETE

Az állapotfelmérés és a kezelési terv megbeszélése után a földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6 db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni. A gépen beállítjuk a kívánt célhőmérsékletet és a kezelési időt.

A gép automatán, folyamatos hőmérséklet-emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt. A kezelés közben a vendég csak enyhe vagy erősebb meleget érez, ami egyáltalán nem kellemetlen.

EGYÉB KEZELHETŐ TERÜLETEK

A MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopoláris RF fejekkel, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak. Ez a fej 16 cm²-es és alkalmas a toka kezelésére. Ezzel a kezelőfejjel 2-5 áthelyezéssel lefedhető a kezelni kívánt terület. Kezelési idő 5-5 perc területenként.

MONOSCULPT KEZELÉS EREDMÉNYEI

Az eredmények már egy kezelés után láthatóak, a maximális eredmény 8-12 hét után látható. További kezelésekre lehet szükség a kívánt személyre szabott eredmények eléréséhez. Ezen kívül a következő eredményeket hozhatja:

-Akár 24%-os tartós zsírcsökkentés egyetlen 20-25 perces kezelés alatt

-A zsírszövet csökkenése

-Kerületi méretcsökkentés

-Cellulit csökkenés

-Bőrfeszesítő hatás

-Nem sebészeti, nem invazív testkontúr kezelés rádiófrekvenciás technológiával

GYAKORI KÉRDÉSEK

A MONOSCULPT kezelés során felmerülhetnek kérdések. Az alábbiakban néhány gyakori kérdésre válaszolunk:

Milyen érzés az eljárás?

  • Az eljárás érzését a forró köves masszázs érzéséhez hasonlítják.

Tényleg nincs lábadozási idő?

  • Az eljárást követően a kezelt területen bőrpírt, melegséget, duzzanatot és érzékenységet tapasztalhat. Ezek a mellékhatások szinte mindig maguktól szűnnek meg legfeljebb néhány óra elteltével. Azonnal visszatérhet a normál tevékenységekhez és testmozgáshoz.

Hány MonoSculpt kezelésre van szükség?

  • Testkezelés esetében 1-5 db Monosculpt kezelésre van szükség a megfelelő zsírcsökkentéshez és bőrfeszesítéshez az adott területen.

Mennyi ideig tart a kezelés?

  • Attól függően, hogy hány területet szeretne kezelni, akár 2 kezelést is végezhet egy napon. Minden kezelés 20-25 perces.

Mikor fogom látni a kezelés eredményeit?

  • Az eredmények fokozatosan jelennek meg, mert a MonoSculpt a szervezet természetes folyamataira támaszkodik a kezelt zsírsejtek eltávolítására. A maximális eredmény 8-12 hét után látható.

Biztonságos a MonoSculpt minden bőrtípusra?

  • Igen, a MonoSculpt kezelések minden bőrtípuson és tetováláson is elvégezhetők.

Tartós-e a MonoSculpt zsírcsökkentő hatása?

  • Igen. A kezelt zsírsejtek nem jönnek vissza. A MonoSculpt kezelések végleg elpusztítják a zsírsejteket, így a testkezelés eredménye korlátlan ideig megmarad, amíg a testsúlya stabil marad.

Kinek kell kerülnie ezt a kezelést?

  • A kezelések nem javasoltak az alábbi esetekben: terhesség, szívritmus-szabályozók vagy belső defibrillátorok, a kezelési terület(ek)től függetlenül, reproduktív szervek kezelése, beültetett eszközökön keresztüli kezelés, beleértve a fém implantátumokat, az elektronikus implantátumokat, az időzített orvosi implantátumokat és a felületesen elhelyezett testkontúr implantátumokat, bármilyen seb kezelése.

Mennyibe kerül a MonoSculpt kezelés?

  • A testkezelés ára 20.000 Ft-tól kezdődik területenként, míg a toka kezelése 16.000 Ft-tól kezdődik területenként.

ÖSSZEFOGLALÁS

A MONOSCULPT testformáló eljárás forradalmi módon kezeli az egész zsírréteget.

A zsírsejtek végleges eltávolítására képes technológia páratlan eredményeket hoz a testformálás területén, és személyre szabott kezelési tervet kínál mindenkinek, aki szeretné megszabadulni a makacs zsírtól.

A MonoSculpt nem csak hatékony, hanem gyors és kényelmes megoldás is, melyet bármely testtípusra és tetováláson is el lehet végezni. A kezelés után a vendégek azonnal folytathatják a normál tevékenységeket, és a testkezelés eredménye korlátlan ideig megmarad, amíg a testsúlya stabil marad.