+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

SZALON ETIKETT

Rubos Vivien-Sminktetoválás, orvosesztétikai arckezelések és kozmetika

1. Időpont kérés

Bejelentkezés minden esetben szükséges. Elsősorban telefonon, üzenetben (elérhető vagyok Messengeren is). Amennyiben nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni az üzenetre, akkor biztosan dolgozom, ezért amint tehetem, keresni foglak.

2. Érkezés a szalonba

Kérlek, minden esetben érkezz pontosan! Miután ez egy kozmetika, sajnos előbb sem tudlak beengedni, ha éppen vannak nálam.

Késés esetén minden esetben értesíts időben. Ha több mint 10 percet késel, akkor sajnos a Te kezelésedet kell lerövidítsük, nem csúszhatok a következő vendég idejébe.

Ha én késnék, minden esetben jelzem neked!

3. Lemondás

Aki nem mondja le 48-72 órával hamarabb az időpontját, illetve nem érkezik meg a megbeszélt időben a kezelésre, annak az előre megbeszélt kezelés árát ki kell fizetni.

Sajnos sokszor előfordul, hogy elfelejti a vendég lemondani az időpontját, vagy akár már akkor mondja le, mikor a kozmetikában kéne lennie. Ez azért kellemetlen nekem, mert akkor már nem tudok más vendégnek szólni, hogy lett egy felszabadult üres helyem.

Vannak esetek, amikor más is szeretne jönni, de nem tudok neki időpontot adni. Ilyen esetben, ha előre szóltok 24 órával hamarabb, akkor még fel tudom Neki ajánlani a lemondott időpontodat.

Ha nem szólsz, ő nem tud jönni, illetve nekem bevétel kiesés, sőt kiadás is.

4. Betegség

Ha betegnek érzed magad, vagy vírusos elváltozásod van (pl; herpesz) kérlek beszéljünk és kérj új időpontot!

Én is lemondom az időpontokat betegség esetén!

5. Fizetés

Kérlek, készülj apró pénzzel is, mert nem minden esetben tudok visszaadni. Én is figyelek, hogy mindig legyen váltópénzem, de ha aznap mindenki nagy pénzzel fizet, előfordulhat, hogy nem tudok visszaadni.

Hitel nincs az üzletben!

Cím

4032 Debrecen Görömbei András 46.

Telefonszám

+36 70 275 3450

}

Nyitvatartás

Hétfőtől- péntekig 9-15 óráig
BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN

ÜZENJ NEKEM

Előnyben részesítem a telefonon történő időpontfoglalást, de amennyiben szeretnél nekem üzenni, itt megteheted. Köszönöm!

Kapcsolat
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név
Denrecen-Rubos-Vivien-sminktetovalas-rólam

Rubos Vivien – Sminktetoválás, orvosesztétikai arckezelések és kozmetika.

Rubos Vivien kozmetikus vagyok, az arckezelések és a sminktetoválás szakértője. Ha olyan kozmetikára vágysz, ahol profi kezelések alatt végre igazán ellazulhatsz, akkor nem kell tovább keresned!