+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

A bőrápolás területén rengeteg különböző módszer létezik, amelyek segítenek megőrizni és javítani a bőr állapotát

Az egyik ilyen népszerű kezelési módszer a mezoterápia, amely hatékony megoldást nyújt a bőrproblémákra

Mire jó a mezoterápia?


-Eltünteti, halványítja a ráncokat
-Megelőzi a bőr öregedését
-Javítja a bőr struktúráját
-Hegkezelésre
-Visszaállítja a feszességet

A tűs mezoterápia egy minimálisan invazív eljárás, amely során tápanyagokat, vitaminokat és más hatóanyagokat (NCTF 135HA (Sejtszinten ható rejuvenációs koktél, 55 féle hatóanyagtartalommal. Ásványi anyagok, koenzimek, aminosavak, vitaminok, antioxidánsok) juttatok a bőr középső rétegébe, a dermiszbe.

Ezáltal segít a tűs mezoterápia bőr megújulásában és fiatalosabb megjelenésének visszaállításában.

A Mezoterápia története

A Mezoterápia története


A mezoterápia módszerét először Franciaországban fejlesztették ki az 1950-es években. Michel Pistor orvos volt az, aki kifejlesztette és elnevezte ezt a kezelést mezoterápiás kezelésnek.

Az eredeti eljárás során kis dózisú gyógyszereket injektáltak a bőrbe, hogy közvetlenül a problémás területre juttassák őket.

Azóta a mezoterápia folyamatosan fejlődött, és ma már számos változata létezik, beleértve a tű nélküli mezoterápiát is.

Mezoterápia hatékonysága


A mezoterápia számos bőrproblémára hatékony megoldást nyújt. Az eljárás során a bőrbe juttatott hatóanyagok serkentik a kollagén és elasztin termelést, javítva a bőr feszességét és rugalmasságát.

Emellett a mezoterápia hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncokat és finom vonalakat, valamint javítja a bőr textúráját és színét.

A mezoterápia előnyei közé tartozik az is, hogy a kezelés testre szabható és alkalmazható az arc, a nyak, a dekoltázs, a kezek és más testrészek bőrének kezelésére is.

Mezoterápia Debrecenben, a Rubos Vivien sminktetováló kozmetikus szépségszalonjában


Ha Debrecenben élsz, és érdekel a mezoterápia, akkor érdemes felkeresned a Rubos Vivien sminktetováló kozmetikus szépségszalont.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a mezoterápia területén, és személyre szabott kezeléseket nyújt ügyfeleinek. A szalonban modern felszerelésekkel dolgozom, és folyamatosan képzem magamat a legújabb mezoterápiás technikák terén (is).

A mezoterápia különféle bőrbetegségek kezelésére alkalmazható, beleértve a cellulitist, a fáradt bőrt, a hajhullást, a pigmentfoltokat, a ráncokat és a striákat.

Ez egy sokoldalú bőrfiatalító eljárás, amely a vitaminokat, ásványi anyagokat és hialuronsavat mélyen a bőrbe juttatja.

A kezelés előtt rendszerint konzultációra kerül sor a bőr állapotának felmérésére és a várható eredmények megbeszélésére

Ha szeretnél bejelentkezni egy mezoterápiás kezelésre a Rubos Vivien sminktetováló kozmetikus szépségszalonjában, felveheted a kapcsolatot a következő telefonszámon: +36 70 275 3450.

Összegezve a fent leírtakat


A mezoterápia hatékony és innovatív kezelési módszer, amely segít a bőr megújításában és fiatalosabb megjelenésének visszaállításában.

Az eljárás során tápanyagokat és hatóanyagokat juttatok a bőr középső rétegébe, amely serkenti a kollagén és elasztin termelést, hidratálja a bőrt, és csökkenti a ráncokat és finom vonalakat.

Ha Debrecenben laksz, érdemes felkeresned a Rubos Vivien sminktetováló kozmetikus szépségszalont, ahol személyre szabott mezoterápiás kezeléseket kaphatsz.

Rubos Vivien sminktetováló kozmetikus szépségszalon.