+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

A kozmetikai kezelés egyik formája, amely a bőr megemelését és feszesítését célozza

A kezelés során a bőrben található kollagén rostok újra termelődnek, ezáltal a bőr látványosan feszesebbé válik

A kezelés során a bőrben található kollagén rostok újra termelődnek, ezáltal a bőr látványosan feszesebbé válik

A kozmetikai arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeiben

A kezelés után a bőr fiatalabb és üdébb lesz. A face lifting hatására az arc izmait stimulálva, a bőr anyagcseréjére, arcizom erősítésére, bőr feszesítésére lehetünk jótékony hatással.

Az idő telik és sajnos látványos és maradandó nyomot hagy arcunkon. Az első két jel, amelyet észreveszünk, egyrészt a bőr feszességének csökkenése, amely az arc kontúrjának megereszkedéséhez vezet, másfelől pedig a ráncok és gyűrődések kialakulása.

Ez a jelenség, amely a negyven év felett egyre csak rosszabbodik, a kollagén mennyiségének csökkenésével van összefüggésben.

Ez a fehérje, amely a szervezetben szinte mindenhol, de elsősorban a bőrben található meg, biztosítja a szövetek összetartását, feszességét és rugalmasságát. A kor előrehaladtával ennek mennyisége csökken, így a bőr veszít feszességéből és a gravitáció hatására megereszkedik.

Ezen kívül az arc zsírtartalma is csökken, a kialakult volumenhiány miatt pedig mélyedések jelennek meg rajta.

Ennek kezelésére számos megoldás létezik, amelynek célja az arc megereszkedésének megszüntetése annak “visszaemelésével”, amelyet faceliftnek neveznek.

A szépség helyreállítása a legtöbb esetben sebészi beavatkozás nélkül is megoldható.