+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

A sminktetoválások között a legnépszerűbb szolgáltatás a szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás területén munkát látni az interneten, de biztosan akad legalább egy nő ismerősünk, akinek már van!

A sminktetoválások között a legnépszerűbb szolgáltatás a szemöldök tetoválás

Ahány szemöldök tetoválás, bizony annyiféle végeredmény, így láthatunk elég elborzasztó munkákat is akár a közvetlen környezetünkben is, és emiatt sajnos előfordulhat, hogy kételyek merülhetnek fel bennünk a szemöldök tetoválással kapcsolatban.

Miért remek megoldás a szemöldök tetoválás?

Rengeteg előnye van a tetoválásnak, amelyek miatt egyre többen döntenek e-mellett. Első és talán legfontosabb szempont, hogy az esztétikusan elkészített tetoválás könnyíti meg a mindennapokat.

Számos nőnek problémát jelenthet a megritkult, helytelenül szedett és soha visszanőni nem akaró szemöldök, és a tetoválás ebben az esetben egy tartós megoldást kínál.

Fontos kiemelni, hogy a jól elkészített szemöldök tetoválásról csak a gazdája tudja, hogy tetovált, a külvilág számára természetes hatást kelt.

Emellett, ha mindennap rajzolnod és poroznod kell a szemöldököd vonalát, akkor ezt a gondot leveheted a válladról a tetoválás segítségével.

Ha pedig a szemöldököddel formailag nem vagy kibékülve, a szemöldök tetoválás segítségével ezen is lehetséges változtatni. A jól elkészített szemöldök tetoválás fiatalítja az arcot, megnyitja a tekintetet és esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Hogyan ismerhető fel a jó sminktetováló szakember?

A szemöldök tetoválás minősége és végeredménye nagyban függ a választott szakembertől. Ezért fontos, hogy körültekintően válasszunk szakembert, ha szemöldök tetoválást szeretnénk készíttetni.

Az első lépés mindig a sminktetováló szakember munkáinak megtekintése (nálam ezt ide kattintva tekintheted meg>>>).

A legjobb, ha valós személyes referenciák alapján választunk, de a közösségi média vagy az adott sminktetováló szakember weboldala is sokat segíthet. Fontos figyelni a frissen készült szemöldök tetoválásokra is, de érdemes olvasni más ügyfelek véleményeit is.

Az ár alapján nem érdemes dönteni, hiszen a jó sminktetováló szakemberek rengeteg időt és energiát fektettek a tudásukba, és minőségi, prémium anyagokkal dolgoznak. A szemöldök tetováló szakember stílusa és személyisége is fontos szempont lehet a választás során.

Hogyan készülnek a szemöldök tetoválások?

A tetoválás előtt alapos tisztítás és fertőtlenítés történik. Ezután speciális érzéstelenítő krém kerül a szemöldök területére, hogy a folyamat ne okozzon fájdalmat.

A munka során alapos előrajzolás történik, ami kiemelkedően fontos a végeredmény szempontjából. Miután az előrajzolt forma megfelel mind a vendégnek, mind a szakembernek, a megfelelő szín kiválasztása következik.

A tetoválás nem tartozik a fájdalmas eljárások közé, de ez függ a használt géptől és érzéstelenítőktől is. Az elkészült tetoválás élénk színű és sötétebb, mint amilyen gyógyulás után lesz. Ezért ne lepődjünk meg, ha az első napokban erőteljesnek tűnik az eredmény.

A végeredményt pár hét elteltével láthatjuk, és ezután javasolt egy kontroll tetoválás, ahol az esetleges hiányosságokat pótolják.

Mire figyelj szemöldök tetoválás után?

A tetoválás utáni gyógyulás időszakában figyelni kell bizonyos dolgokra. Tilos a szolárium, szauna, uszoda és wellness használata, valamint bármilyen kozmetikai kezelés igénybevétele kéthetes időszakban.

A nyaralás és napozás is kerülendő. A tetovált felületet nem szabad vakarni vagy piszkálni, és speciális utóápoló krémmel kell ápolni és gondozni. Fontos, hogy a tetoválás után ne áztassuk a területet, és vigyázzunk a hajmosáskor is.

Mennyire tartós a szemöldök tetoválás?

A tartósság a bőr típusától, a napozási szokásoktól, a kiválasztott színtől és technikától függ. Általában a természetes hatású tetoválások 1,5-3 évig tartanak. Fontos a megbeszélt időközönként frissíteni a tetoválást, hogy a szín élénk és friss maradjon.

Szemöldök tetoválás technikák

A szemöldök tetoválás többféle technikával készülhet. A szálazott tetoválás a legnépszerűbb, mert természetes hatást eredményez. A microblading technika a japán eredetű, és a természetes haj vastagságával megegyező tűkkel készül. A soft powder technika pedig az egyik legnépszerűbb, mert sminkhatást érhetünk el vele anélkül, hogy tetováltnak tűnne.

Powder technika

A powder technika egy fejlett változata a szálazásnak, egyfajta kréta javítása. Nincsenek élesek és erőteljes kontúrok, hanem egy valóban puha, természetes hatás érhető el vele. Ez a technika jelenleg világszerte nagy sikernek örvend.

Microblading

A microblading a japán eredetű technika. A lényege, hogy mikrotűkkel dolgozik, amelyek pontosan olyan vastagságúak, mint a természetes szőrszálak. Teljesen természetes hatást érünk el vele.

Hybrid tetoválás

A hybrid szemöldök tetoválás egy nagyon különleges hatást érhetünk el vele. Ha igazán különleges eredményre vágysz, ajánlom ezt a technikát.

Magic shading

A magic shading technikát azoknak ajánlom, akik vastagabb, kissé jellegzetesebb tetoválást szeretnének. Ennek a technikának az a lényege, hogy az ívek végét magasabban húzzuk, így extra poros hatást érünk el, amely vastagabb formát igényel.

Összegzés

A tetoválás tökéletes megoldást kínál a tökéletes szemöldökökre. A megfelelően elkészített tetoválás könnyíti meg a mindennapokat és esztétikusabb megjelenést kölcsönöz.

Fontos a jó szakember megválasztása, aki a megfelelő technikát és színt ajánlja. A tetoválás utáni gondos utóápolás és a rendszeres frissítés hozzájárul a tartóssághoz. Válaszd a szemöldök tetoválást, és élvezd a tökéletes szemöldökök előnyeit!