+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

A HIFU nagy intenzitású fókuszált ultrahang, egy új, forradalmi arcápolási eljárás, amely hatékony megoldást nyújt a bőröregedés jelei ellen

Ez a nem invazív módszer használható a bőr feszesítésére, a ráncok csökkentésére és az általános arcfiatalításra, mindezt műtét nélkül

Ez a nem invazív módszer használható a bőr feszesítésére, a ráncok csökkentésére és az általános arcfiatalításra, mindezt műtét nélkül

A HIFU eljárás jellemzői

A technológia a legfejlettebb ultrahangos eljárások közé tartozik, amely képes a bőr mélyebb rétegeit is célozni.

A kezelés során a készülék ultrahang hullámokat bocsát ki, amelyek egy pontban találkoznak és ott egyesülnek. Ezen a ponton a hőmérséklet 65-80°C közötti hőmérsékletre emelkedik, ami termális sérülést okoz a bőr sejtjeiben.

A HIFU eljárás menete

A kezelés előtt a bőrfelületre gél vagy krém kerül felvitelre, ami megkönnyíti az ultrahang hullámok átvitelét. Ezután a bőrre helyezik a HIFU készülék kezelőfejét, amely ultrahang hullámokat bocsát ki.

A hullámok egy pontban találkoznak és ott a hőmérséklet 65-80°C közé emelkedik, ami termális sérülést okoz a sejtekben, serkentve azok regenerálódását.

A HIFU eljárás előnyei

A HIFU eljárás előnyei

Ráncok Csökkentése

A kezelés segítségével a ráncok látványosan csökkennek, a bőr simább és feszesebb lesz. A kezelés során a bőr mélyebb rétegeiben termális sérülések keletkeznek, amelyek serkentik a kollagén termelődést, ezáltal a bőr feszességét és rugalmasságát növelik.

Tartós hatás

A kezelés hatása hosszan tartó, akár több évig is érezhető a kezelés után. Ez a tartós hatás kiváló választás azok számára, akik hosszú távú megoldást keresnek a bőröregedés ellen.

A HIFU eljárás hátrányai

Nem azonnali eredmény

A HIFU kezelés eredménye nem azonnal látható, a teljes hatás kialakulása akár 3 hónapot is igénybe vehet. Ez a folyamat időbe telik, mivel a bőr mélyebb rétegeiben a kollagén termelődése fokozatosan növekszik.

Átmeneti mellékhatások

A kezelés után néhány napig enyhe bőrpír, duzzanat és bizsergés tapasztalható. Ezek a mellékhatások általában rövid időn belül elmúlnak.

A HIFU eljárás utókezelése

A kezelés után azonnal folytathatók a szokásos tevékenységek. A kezelt terület enyhe bőrpírja vagy duzzanata gyorsan elmúlik, a bizsergő érzés néhány hétig fennmaradhat.

A HIFU eljárás alkalmas jelöltek

A kezelés általában 30 évnél idősebb személyek számára ajánlott, akiknek bőre enyhén vagy közepesen megereszkedett. Az eljárás nem ajánlott azok számára, akiknek súlyos vagy cisztás pattanásaik vannak a kezelési területen.

Az eljárás hatékonysága

A kezelés hatékonyságát számos tanulmány igazolja. Ez a módszer különösen hatékony a megereszkedett bőr, a ráncok és a finom vonalak kezelésében.

Az eljárás után a páciensek nagyon elégedettek a kezeléssel. A kezelést követően a bőrük simább és feszesebb lett, a ráncok csökkentek, és az egész arc megfiatalodott.

Bátran jelentkezz a HIFU kezelésre!

A kezelés egy forradalmi módszer az arcápolás területén. Bármilyen bőrproblémával rendelkező személy számára kiváló megoldást nyújt a kezelés a bőröregedés ellen. Ha szeretnéd megtapasztalni a kezelés előnyeit, ne habozz jelentkezni!