+36 70 275 3450 vivienrubos92@gmail.com

Debreceni szépségszalonomban az egészség és a boldogság előmozdítása áll a középpontban

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy az önbizalom és az egészséges életmód elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben

Debreceni szépségszalonomban az egészség és a boldogság előmozdítása áll a középpontban

Ez az egészséges életmód nem mindig elegendő ahhoz, hogy vitalitást és jó közérzetet biztosítson.

A MonoSculpt alakformáló kezelés lehetőséget kínál a test formálására és a makacs zsírrétegek kezelésére, amelyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra.

Mit kell tudnunk a MONOSCULPT alakformáló eljárásról?

Egy nagy teljesítményű, nem invazív, monopoláris RF platformot használ a klinikailag bizonyított eredmények eléréséhez a folyamatos, azonnali hőmérséklet-szabályozás révén. A Monosculpt a teljes zsírréteget célozza meg 1,5 cm mélységben, és 1-5 kezeléssel 24%-os zsírszövet-csökkenést ér el, maximális biztonsággal a lehető leggyorsabban.

A MonoSculpt módszer hatékonyan célozhatja meg a makacs zsírpárnákat a test bármely területén, ahol a legnagyobb szükség van rá. Kiemelkedik a többi testformáló eljárás közül, mivel egyszerre kezeli a nemkívánatos zsírt és a meglazult bőrt.

A MONOSCULPT mögött álló ötlet a technológia és a koncepció kombinációja

A kihívás az volt, hogy szelektíven célozzuk meg a zsírszövetet, ahogyan az minden alakformáló kezelés esetében. A MONOSCULPT lényegi eleme az inverz hőmérsékleti gradiens, ami azt jelenti, hogy ahogy a zsírszövet vastagabb és mélyebbre kerül a testben, az elért hőmérséklet magasabb, miközben a bőrfelület érintetlen marad.

A megfelelő frekvencia – 2 MHz -, a monopoláris technológia és a megfelelő elektróda-konfiguráció alkalmazásával lehetővé vált, hogy a hőmérséklet lefelé haladva folyamatosan emelkedjen, a zsírszövetben magasabb hőmérsékletet érjen el, mint a felszínen.

Más szóval, a zsírszöveten belül a hőmérséklet magasabb lesz, mint a felszínen, anélkül, hogy a felszínt hűteni kellene, vagy kellemetlenséget okozna.

A zsírszövet sűrűsége és hőkapacitása kisebb, ami azt jelenti, hogy azonos mennyiségű energia alkalmazásakor a zsírszövet magasabb hőmérsékletet ér el, mint a bőrszövet, és hosszabb ideig tartja meg a hőt.

Hogyan szünteti meg a MonoSculpt a zsírsejteket?

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja a zsírsejtek végleges eltávolítására. A kiválasztott területre egy kezelőfejet erősítünk, amely ciklusonként fokozatosan felmelegszik.

A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik, egyenletesen felmelegítve a teljes zsírréteget, miközben a bőr kellemes hőmérsékletét fenntartja.

A hőenergia szállítása automatikusan be van állítva ahhoz, hogy elérje és fenntartsa a zsírrétegben a 45°C feletti terápiás hőmérsékletet, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A MonoSculpt az adipociták felmelegítésével apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 héten belül természetes úton távoznak a szervezetből.

Mi a helyzet a laza bőrrel és a narancsbőrrel?

A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy serkenti a szervezet természetes regenerációs képességeit a bőrt támogató fehérjék termelésének fokozására. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben használják bőrfeszesítő eszközként.

Mely területek kezelhetők?

 • Felső és alsó has
 • Csípő, oldal
 • Zsírlerakódások a térd körül
 • Felső kar
 • Belső és külső combok
 • Fenék
 • Az áll alatt (szubmentális zsír)
 • Az állkapocs alatt (szem alatti zsír)

A kezelt területre egyszerre lehet felvinni 20-25 perces kezelés alatt több darab MonoSculpt kezelőfejet, mint például a hasra és az oldalakra. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.

A monosculpt kezelés folyamata

-Konzultáció a kezelés előtt

-Felmérjük testének szimmetriáját és az Önt esetleg zavaró területeket.

-Javaslatokat teszünk a kívánt megjelenés eléréséhez.

-Megmérjük a testsúlyt és a testkörfogatot.

-Fényképeket készítünk, hogy segítsük a MonoSculpt kezelés előtti és utáni megjelenés összehasonlítását.

-Felkészülés a kezelésre

-A kezelés előtt gondoskodjon arról, hogy a bőr jól hidratált legyen.

-Távolítson el minden ékszert, beleértve a testpiercingeket is, a kezelendő terület(ek)ről.

-Tisztítsa meg a kezelt terület(ek)et, távolítson el minden sminket és/vagy testápoló terméket.

-Szükség esetén borotválja le a kezelt terület(ek)et.

-A kezelés megkezdése előtt jelölje meg a bőrön a kezelendő terület(ek)et.

A Monosculpt által nyújtott szolgáltatás igazi vendégélményt garantál, mivel gyors és kellemes (20-25 perc), és nagy területet képes lefedni. Nincsenek mellékhatásai, így valóban hatékony módszer a zsírbontásra az ebédszünetben.

Kezdetben az elektródabetéteket a kívánt területekre helyezzük, majd a 6 monopoláris RF kezelőpanelt elosztjuk a háton, ahol a zsírszövet csökkenését szeretnénk elérni.

Beállítjuk a kívánt hőmérsékletet és működési időt, a gép pedig automatikusan beállítja a hőmérsékletet, és folyamatosan növelve ellenőrzi az elért hőmérsékletet. Emellett szabályozza a hőt is.

A kezelés során a páciens csak enyhe vagy erősebb meleget érez, ami egyáltalán nem kellemetlen. Az ajánlott kezelési idő 20-25 perc egy területen, amely után a kezelőpárnákat át lehet helyezni egy másik területre.

Milyen más területeket kezel a MonoSculpt?

A készüléken 6 darab 40 cm²-es, 2Mhz frekvenciájú monopoláris RF lemez található, amelyek a páciensre helyezhetők, így egyszerre 300 cm²-es nagy lefedettséget biztosítanak.

A MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopolaris RF fejekkel, amelyeket lehet használni kisebb területeken, mint például a tok vagy az arc.

A 16 cm²-es kezelőfej alkalmas az áll kezelésére. Ezzel a kezelőfejjel a kívánt területet 2-5 menetben lehet lefedni.

A kezelési idő területenként 5-5 perc. Mivel ez a terület más testrészekhez képest érzékeny, nem lehet ugyanannyi rádiófrekvenciás (RF) energiát használni, ezért általában 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 2-3 hetente kell elosztani.

Ezek a tokcsökkentő kezelőfejek egyidejűleg feszítik és csökkentik a tokot!

A MonoSculpt szabadalmaztatott testszobrászati technológia hatékonyan távolítja el a zsírt invazív műtétek vagy fájdalmas injekciók nélkül.

A rádióhullámok használatával a MonoSculpt fájdalommentesen hatol be a bőrbe, és felmelegíti az alatta lévő zsírszövetet, tartósan elpusztítja a zsírsejteket, és megakadályozza, hogy azok felhalmozódjanak és további zsírt tároljanak.

A zsírsejtek az elkövetkező hetekben a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A bőr a hő hatására feszesebbé válik, így az arc határozottabb és simább megjelenésű lesz.

Milyen eredményekre számíthatnak a páciensek, ha az áll alatti zsírt MonoSculpt-al kezelik?

-A zsírsejtek számának akár 25%-os csökkenése feszesebb bőrt eredményezhet.

-A MonoSculpt kezelés fő előnyei

-Hatékonyság – A kezelés időtartama általában 20-25 percet vesz igénybe testfelületenként.

-Effektív – Gyakran csak egy kezelésre van szükség testtájonként a kívánt eredmény eléréséhez, és a végeredmény 8-12 héttel az utolsó kezelés után látható.

-Kényelmes – Minimális kellemetlenséggel jár, és gyakran hasonlítják a forró köves masszázshoz.

-Változatos – Alkalmas olyan páciensek számára, akiknél a test elhelyezkedése, bőrtípusa, zsírvastagsága és a bőr lazasága miatt más testkezelések nem végezhetők el.

-Nincs felépülési idő – Ez lehetővé teszi a páciensek számára, hogy azonnal folytassák a szokásos tevékenységeiket.

-Személyre szabott – A Rubos Vivien szépségszalonban minden kezelés személyre szabottan történik a kívánt testforma elérése érdekében!

-Biztonságos – 100%-ban biztonságos, mellékhatások és fájdalom nélkül.

A MonoSculpt kezelés eredményei

Az eredmények már egy kezelés után láthatóak, de a teljes hatás 8-12 hét elteltével érhető el. A kívánt eredmények eléréséhez további kezelésekre is szükség lehet, amelyek személyre szabottak.

 • Az Akar 24%-os zsírcsökkentés egyetlen 20-25 perces kezelés alatt valósulhat meg, és a maximális eredmény 8-12 hét múlva látható lesz.
 • A zsírszövet csökkentése.
 • A kerületi méret csökkenése.
 • A cellulit csökkentése.
 • A bőrfeszesítő hatás.
 • Nem sebészeti, nem invazív testkontúr kezelés radiofrekvenciás technológiával.
 • A makacs zsírt célzottan kezeli, ahol szükséges.
 • Alkalmazható bármely testrészen.
 • Nincs kellemetlen érzés.
 • Nincs felépülési idő.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan érzi magát a folyamat során?

A MonoSculpt kezelőfejnek a kezelési területre történő felhelyezésekor és bekapcsolásakor enyhe melegítő érzés lesz érezhető.

A hőérzet a hőmérséklet emelkedésével fokozódik, de a hőmérséklet fokozatosan emelkedik, hogy a terápiás meleghez való kényelmes alkalmazkodás lehetővé váljon, és szükség esetén gyorsan csökkenthető. Lényegében az eljárás érzése a forró köves masszázshoz hasonló.

Valóban nincs szükség várakozási időre?

Az eljárás után a kezelt területen bőrpír, melegség, duzzanat és érzékenység tapasztalható. Ezek a mellékhatások általában maguktól megszűnnek néhány óra elteltével. Azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységekhez és testmozgáshoz.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelendő területtől függően egy nap alatt akár 2 kezelés is elvégezhető. Minden kezelés 20-30 percig tart.

Mikor lesz lehetőségem megtekinteni a kezelés eredményeit?

Az eredmények fokozatosan jelentkeznek, mivel a MonoSculpt a szervezet természetes folyamataira támaszkodik a kezelt zsírsejtek eltávolításában. A maximális eredmény 8-12 hét után látható.

Vajon a MonoSculpt biztonságos minden bőrtípusra?

A MonoSculpt kezelések minden bőrtípuson és még tetováláson is elvégezhetők. Igen, a MonoSculpt eljárásokon bőrtípustól és tetoválástól függetlenül is el lehet végezni.

A MonoSculpt csökkenti a testzsírt?

Igen. A kezelt zsírsejtek nem térnek vissza. A MonoSculpt kezelések tartósan elpusztítják a zsírsejteket, így az alakformálás eredményei korlátlan ideig megmaradnak, amíg a testsúly stabil marad. Illessze be a testmozgást és az egészséges táplálkozást a rendszeres rutinjába, hogy eredményei hosszú ideig megmaradjanak.

A MonoSculpt helyettesítheti a testmozgást és az egészséges táplálkozást?

A célzott zsírégetésre szánt MonoSculpt eszközt azért fejlesztették ki, hogy ellenálljon a diéta és testmozgás hatásainak. Ez egy kiegészítő az egészséges életmódhoz, de természetesen nem helyettesíti azt.

Kinek nem ajánlott ez a kezelés?

Az alábbi esetekben nem ajánlott a kezelés:

Terhesség

-Szívritmus-szabályozók vagy belső defibrillátorok, függetlenül a kezelési terület(ek)től.

-Szaporítószervek kezelése

-Beültetett eszközökkel történő kezelés, beleértve a fém implantátumokat, az elektronikus implantátumokat, az időzített orvosi implantátumokat és a felületesen elhelyezett testkontúr-implantátumokat is

-Bármilyen típusú seb kezelése